Wie ben ik
     Service en dienstverlening
     Tips
     Ligging Trimsalon Goofy
     Fotoalbum
     Contact

Wie ben ik

Beste hondenvriend, welkom op de site van trimsalon Goofy.

Mijn naam is Joke Rogge, een echte hondenliefhebber. Dit was voor mij een grote motivatie om de opleiding hondentrimmen te volgen en alsook doordat ik zelf eigenaar was van 2 Cockers, nl een Amerikaanse Cocker SpaniŽl genaamd Flappy en een Engelse Cocker SpaniŽl genaamd Mika.

Flappy en Mika zijn een stel die veel onderhoud vroegen qua vachtverzorging en dit wou ik zelf onder de knie krijgen zodat ik niet twijfelde om de cursus te volgen. Gedurende de cursus groeide mijn interesse en passie in vachtverzorging van alle mogelijke rassen en nog voor het einde van de 2jarige opleiding opende mijn trimsalon de deuren.

Dankzij mijn man, die trouwens een hele handige harry is, werd onze garage omgebouwd tot het huidige hondenkapsalon en zo kon ik mijn droom verwezenlijken.

In maart 2009 ging ik van start met mijn echte eerste klanten en ondertussen heb ik echt de smaak te pakken. Het is fantastisch om een mooi geknipte of volgens rasstandaard getrimde hond aan de eigenaar te kunnen afleveren, want ik vind het ook tof als mijn eigen viervoeters er mooi bij lopen.

Uw hond is bij mij steeds in goede handen doordat ik uw huisdier steeds met liefde behandel en ik werk volgens de aangeleerde technieken gedurende mijn opleiding, waarvoor ik de leraressen nog steeds dankbaar voor het doorgeven van hun jarenlange ervaring.

Alsook ben ik lid van trimcanis, een beroepsvereniging voor hondenverzorging, waar regelmatig bijkomende cursussen worden gegeven die ik graag bijwoon.

Maar sinds de opstart van mijn salon volgde ik heel wat workshops en privelessen om op bepaalde technieken toch nog beter te worden en ik vind het gewoon een heel leuk tijdverdrijf om op zondag een workshop te volgen en collega's te ontmoeten.

Meer info: www.trimcanis.be
De opleiding omvatte ook veel lessen over gedrag van de hond en alsook kregen we les van een dierenarts zodat we de symptomen van bepaalde ziekten leerden kennen zodat we dit kunnen meegeven aan de klant en indien nodig de klant kunnen doorverwijzen naar een dierenarts.

Ik heb ook al de hulp ingeroepen van een gedragstherapeute, die kwam me begeleiden bij het trimmen van een "lastige" klant. Dit hondje vond er helemaal niets aan en dankzij haar deskundige begeleiding weet ik nu hoe ik ermee moet omgaan zodat de hond de trimbeurt toch nog op een rustige manier kan doorstaan.

Echter zijn mijn Lieve Flappy en Mika niet meer bij ons, ondertussen ben ik de trotse eigenaar van een Bichon Frise genaamd Qosmo en een grijze dwergpoedel genaamd Oscar.

Dit zijn uiteraard helemaal andere rassen dan Cockers maar Qosmo is er ook gekomen om mijn kniptechnieken te verbeteren en dit was een van mijn favorieten omdat hij gewoon megaschattig is.

Na het spijtige overlijden van mijn tweede Cockertje kozen we voor Oscar, dit hondje hebben we geadopteerd op latere leeftijd en we hopen hem nog heel lang bij ons te hebben.

Volg ons ook op facebook